2022.02.27. Házi készítésű sütemények versenye 15.
A Balokány-Pepita Közösségi Tér

EGY VASÁRNAP, amire szívesen emlékezünk majd. EGYÜTT VOLTUNK: gyerekek, szülők, nagyszülők. Csodálatos volt, olyan igazi "VENDÉGVÁROS" hangulatú!

GRATULÁLOK

valamennyi VERSENYZŐNEK A SIKEREIHEZ! Láttunk és kóstolhattunk olyan sütiket is, amivel eddig a 15 év alatt még nem találkoztunk. FEBRUÁR 27-E (VASÁRNAP) a Házi Készítésű sütemények versenyén 23 versenyzőnek adta át a zsűri a "meglepetés" díjakat.

Köszönettel tartozunk a zsűrinek (nem kis feladatot vállaltak el);

a támogatóknak: - a GRAWE Életbiztosító Zrt.-nek; az Osztrákok tiszteletbeli konzuljának; a TESCO-nak (Pécs, Kincses úti); Kódex Nyomdának; Ifj. Baumstark Imre villányi borosgazdának; Reg-ölők együttesnek; Pécs MJV Polgármesteri Hivatalának; Pannon Televíziónak; Balokány-Pepita Közösségi Térnek; "P. Oktatási Központ" Második Esély Iskolájának; a Pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium segítőkész, elegáns diákjainak; a fotókért HALLER SZABOLCSNAK.

Az évek folyamán a helyezettek receptjeit fotókkal illusztráltuk. Elmondhatjuk, hogy most megértük - nagyon igényes fotókat tudunk mellékelni a receptgyűjteménybe.

Gaál Zoltánné EGE elnöke

 

A nagycsaládos versenyzőknek Andricz Bertold a Pécsi Állatkert ügyvezetője ajánlott fel két belépőt.

Szűcs Melitta MESTERKOZMETIKUS két ajándékutalványát vehették át a helyezettek.

Volt falióra, hátizsák, fürdőlepedő, pléd, könyvek pl.: Pécs albuma, szépirodalmi és gyerekkönyvek, falinaptárok, igényes határidőnaplók, serpenyők, kiöntők, sütéshez alapanyagok: holland kakaó, mazsola, kókuszreszelék, marcipánok és még sorolhatnám...

VAN ENNÉL JOBB? ADNI ÉS ADNI - együtt töltött tartalmas perceket, büszkének, elégedettnek lenni arra, amit az asztalra varázsoltak, a fantasztikus sütiket, átadni, kicserélni a sütési tapasztalatokat..., elfogadni a zsűri értékelését. Bátorságuk példaértékű! Köszönöm, köszönöm, köszönöm 

 


Vissza a hírekhez

Eseménynaptár

2012 (C) Minden jog fenntartva

Jelentkezzen be a Xoçai rendszerébe!

Ha még nem regisztrált oldalunkra itt megteheti: Regisztráció